Crypto
cursussen & trainingen

Cursussen

oneindige mogelijkheden

Leer technische analyses maken of train je trading skills op de manier waarop jij het beste leert. Onze crypto cursussen bieden je alle informatie zodat jij een betere trader wordt.
0 %
van crypto lovers maakt gebruik van online cursussen
0 %
van gebruikers zeggen beter te handelen na het volgen van een cursus
0 +
we bieden meer dan 20 uitstekende trainingen van crypto experts
Iets leren?

Veel gestelde vragen

Cryptocurrency is een digitaal alternatief voor traditioneel geld en financiële activa. Ook bekend als virtuele valuta, biedt cryptocurrency een gedecentraliseerd geldsysteem en een middel om monetaire activa op te slaan. Op basis van blockchain-technologie zijn er vandaag meer dan 5.000 cryptocurrencies in omloop. Gebruikt als ruilmiddel voor transacties, blijven individuele eigendomsrecords van munten opgeslagen in een database die dienst doet als een geautomatiseerd grootboek. Cryptocurrency maakt het gemakkelijker om aankopen te beveiligen, indien nodig extra munten te creëren en de overdracht van munteigendom te verifiëren, dankzij sterke cryptografie. U kunt cryptocurrency gebruiken om goederen en diensten te kopen. Veel mensen gebruiken cryptocurrency echter om te investeren in andere niet-gecentraliseerde activa van het monetaire systeem, zoals edele metalen of aandelen

Naarmate meer mensen de wereld van cryptocurrency verkennen, is het niet ongebruikelijk om zich overweldigd te voelen door het enorme aantal beschikbare opties. In het afgelopen decennium is deze nieuwe valuta-optie geëxplodeerd in een wereld van onzekerheid over veel kwesties, waaronder financiën. Met minstens 5.000 beschikbare cryptocurrencies, kan het helpen om te proberen de meest populaire te bedenken om u enige richting te geven als u begint. Enkele topopties zijn de algemeen bekende en geaccepteerde Bitcoin (BTC), op slimme contracten gebaseerde Ethereum (ETH), de blockchain-zware Polkadot (DOT) en Cardano (ADA), bekend om snelle transacties en slimme contracten

Het belangrijkste doel van cryptocurrency is om de problemen die inherent zijn aan traditionele valuta’s te verhelpen door zowel de macht als de verantwoordelijkheid in de handen van de valutahouders te leggen. Het is een gedecentraliseerde digitale valuta die cryptografie en een blockchain-platform gebruikt voor beveiliging. In plaats van eigendom te zijn van en gereguleerd te worden door een overheid, is het eigendom van iedereen op de blockchain. In plaats van schuld te vertegenwoordigen, zoals het geval is met de kredietmarkten, wordt de waarde ervan bepaald door wat consumenten bereid zijn te verhandelen. Door de aard van het ontwerp zijn transacties vertrouwelijk en vrijwel fraudebestendig – en ze zijn beschermd tegen identiteitsdiefstal.

Cryptocurrency-mining is de validatie van cryptocurrency-transacties op een blockchain-netwerk en deze vervolgens toe te voegen aan een gemeenschappelijk grootboek. Dit voorkomt dubbele uitgaven en valse transacties. Omdat cryptocurrencies gedecentraliseerd zijn, vertrouwen ze op miners om elke transactie te valideren of te verifiëren voordat ze aan het grootboek worden toegevoegd. Eerlijkheid en integriteit worden gegarandeerd door het feit dat miners met elkaar concurreren om een ​​transactie te verifiëren en de bijbehorende code te kraken die als bewijs van de geldigheid van de transactie dient. De eerste miner die dit met succes doet, mag het blok aan de ketting toevoegen. Mijnwerkers worden beloond met valuta als een stimulans om het werk te doen en te investeren in de aanzienlijke rekenkracht die mijnbouw vereist.

Meer leren

over cryptocurrency

Cryptocurrency zoals Bitcoin is meer dan alleen een hot topic in het financiële nieuws. Velen geloven dat digitale valuta de volgende evolutie in de wereldhandel is en ook een geweldige investering. In tegenstelling tot harde valuta’s zoals dollars en euro’s, wordt de waarde van cryptocurrency online bepaald. Crypto cursussen op CryptoSecret kunnen je de fijne kneepjes van het traden en investeren in crypto leren.

trainer

worden

trainer worden

op CryptoSecret

Jouw video trainingen verkopen aan duizenden geinteresseerden? We bieden de tools en vaardigheden om jouw training succevol te lanceren. En dat helemaal gratis!

vertrouwd door

Partners en gebruikers

CryptoSecret is de snel groeiende crypto community waar je kan deelnemen aan forum discussies, gratis een eigen groep kunt maken waar je jouw mening deelt of een crypto cursus kunt volgen.
Op CryptoSecret zijn alle tools aanwezig. Zo kunnen wij maandelijks alle trainingen updaten en nieuwe trainingen publiceren.

Met het zeer gebruiksvriendelijke systeem hadden we onze trainingen in no-time live.

Elroy Heijsterkamp
het cryptohuis