meest gestelde

vragen

leren handelen met crypto?

€49,95

per maand
Onbeperkt toegang tot alle cursussen

Veelgestelde vragen

van gebruikers

over de inhoud

Zijn deze crypto cursussen recent?

Jazeker! Alle trainers worden gevraagd om de cursussen zo goed mogelijk up to date te houden. Je krijgt ook een melding zodra een training weer is ge-update.

Hoe start ik met een cursus?

Als je een cursus wilt starten moet je natuurlijk wel zijn ‘ingelogd’. Zodra je bent ingelogd zie je meteen je dashboard met daarin jouw cursus(sen). Als je op de gewenste cursus klikt kom je in  meteen in de cursus-omgeving, waar je deze kunt starten.

Ik kan niet inloggen, hoe verhelp ik dit?

Het kan zijn dat je wachtwoord of gebruikersnaam niet goed is ingevuld. Check of je Caps lock aan staat of vraag je wachtwoord opnieuw op en ontvang een email met een nieuwe inlogcode. Mocht dit niet helpen, neem dan contact op met onze helpdesk bv via chat.

(PS: sommige emails belanden in je spambox, check deze dus ook even.)

Ik heb een verkeerde cursus gekocht. Wat nu?

Geen nood! we zijn er om te helpen. Neem even telefonisch contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat je de juiste cursus in je account krijgt. We zijn tijdens kantoor uren bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur, maar uiteraard ook via email buiten kantoor tijden.

over abonnementen

Hoe stop ik mijn abonnement?

Je abonnement stopzetten is heel gemakkelijk. Als je ingelogd bent klik je rechtsboven in je beeldscherm op jouw naam, en vervolgens > ‘abonnement’. Klik daarna op annuleren. 

Een abonnement is altijd 30 dagen geldig na de dag van betaling. Je ziet dus direct tot wanneer je nog toegang hebt nadat je het abonnement hebt stopgezet.

Wat houd een abonnement in?

Een abonnement stelt je in staat om zo lang als je nodig hebt gebruik te maken van het lesmateriaal. Je zit natuurlijk nergens aan vast en je kunt dit 24/7 stopzetten.

Als je het examen gehaald hebt, zeg je het abonnement direct op in je account. Klik dan in de linkerkolom op > Mijn Account > Abonnementen > (knop) ‘Bekijk’. Je ziet dan bij ‘Acties’ de knop > ‘Annuleren’. Als je hierop klikt is je abonnement direct opgezegd.

Bekijk hier een voorbeeld

Hoe werkt een abonnement?

Een abonnement werkt heel eenvoudig. Een training, samenvatting of oefenexamen koop je via ideal of creditcard. Als je langer dan 30 dagen gebruik wilt maken van je abonnement hoef je niets te doen. Het systeem zal automatisch na 30 dagen opnieuw het abonnement incasseren.

Let wel op dat je deze stopzet zodra je de training niet meer nodig hebt. Om dit te doen volg je de stappen in “Hoe stop ik mijn abonnement” (hierboven)

Ik wil geen abonnement maar wel een cursus volgen. Kan dat?

Niet iedere cursus is een abonnement. De trainer bepaald zelf of zijn/haar cursussen in abonnement word aangeboden.

Als de cursus van je keuze een abonnement is, dan kan je deze uiteraard direct na aankoop annuleren. Op deze manier heb je gegarandeerd nog 30 dagen toegang, maar zal er niet opnieuw een incasso plaatsvinden.

Om te weten of je een abonnement hebt, klik je hier (zorg ervoor dat je bent ingelogd)

Hoelang heb ik toegang tot mijn cursus?

Je hebt altijd 30 dagen na betaling toegang tot jouw gekochte cursus. Als je daarna langer toegang wilt, en jouw cursus is een abonnement hoef je niets te doen, en zal je abonnement automatisch verlengd worden. Als je cursus geen abonnement is, dan stopt de toegang na 30 dagen. Als je er in dit geval langer gebruik van wilt maken kan je het opnieuw aanschaffen.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?

Je kan al direct na aanmelding beginnen. De factuur sturen we je automatisch per email toe evenals de email waarin je automatisch aangemaakte wachtwoord word vermeld. (check ook even je spambox voor alle zekerheid). Het automatisch aangemaakte wachtwoord kan je uiteraard in je account aanpassen.

Hoe kan ik betalen voor een training?

Een betaling voor een training kan gemakkelijk en snel met iDeal of Creditcard. 

Onze betaalprovider is “Mollie”, en je zult op je bankafschrift een afschrijving zien van “STG MOLLIE PAYMENTS”. Bij de omschrijving van deze betaling zie je ToetsJekennis.nl

Antwoord

niet gevonden?

Stuur een email

€1000 gratis handels-tegoed

Meld je gratis aan en betaal geen transcatiekosten over de eerste €1000 euro waarvoor je crypto koopt of verkoopt.