De Altcoins Training

Hoeveel weet jij van de Altcoins? In de cryptowereld zijn er honderden altcoins, sommige populairder dan andere. Weet jij waardoor bepaalde Altcoins zich onderscheiden ten opzichte van andere? Weet jij wat de voordelen zijn van bepaalde Altcoins? Doe de Altcoins Quiz en kom erachter hoeveel jij al weet van de Altcoins.
Erwin Ottema · 31 maart 2022

Doe mee aan de Altcoins Quiz en:

  • Controleer je kennis van de Altcoins
  • Leer van je gemaakte fouten
  • En behaal de hoogste score

Wil je na het maken van deze Altcoins Quiz nog meer leren over de cryptowereld? Neem dan is een kijkje bij onze gratis crypto cursus. Hier leggen we andere onderwerpen over de cryptowereld uit, zoals het leren lezen van grafieken, de geschiedenis van de Bitcoin en nog veel meer.

De informatie in deze quiz is voor educatieve en algemene informatiedoeleinden. De inhoud van deze quiz mag niet worden beschouwd als advies of aanbeveling.

We zijn geen financieel adviseur en beogen dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. 

FAQ

Toen de cryptomarkt begon, bestond de cryptomarkt slechts uit Bitcoin. Veder waren er geen andere munten op de markt. De naam altcoin zegt het eigenlijk al. Altcoins zijn alternatieve munten. De altcoins zijn dus alle cryptocurrencies op Bitcoin na.

De cryptomarkt blijft een markt die heel erg schommelt. Prijzen worden erg beinvloed door vraag en aanbod. Het vraag en aanbod word weer heel erg beinvloed door positief of negatief nieuws over een bepaalde cryptocurrency. Een munt die veel potentie heeft is Cardano. Cardano hoort tot de beste stijgende cryptomunten.

Altcoins zijn in principe alle cryptocurrencies op Bitcoin na. Bitcoin is er vanaf de start van de cryptomarkt. Alle andere munten die er daarna bij zijn gekomen worden beschouwt als alternatieven munten, oftwel altcoins. Een paar bekende altcoins zijn: Ethereum, Cardano en Ripple.

Welke altcoin je het best kan kopen is een moeilijke vraag. De koers van de munten verschilt per dag. De ene dag kan de ene munt een betere keuze zijn, terwijl de andere dag de andere munt een betere keuze lijkt. Echter zijn er wel een aantal altcoins die populairder zijn dan andere. Zo is Solana een munt met een hoop potentie, zeker met de recente lancering van de Solana NFT’s op het platform OpenSea. Daarnaast is Ethereum altijd een optie, dit is de grootste altcoin. Overige bekende altcoins zijn Ripple (XRP), Cardano (ADA), Terra (LUNA) en Avalanche.

training inhoud

Over de campagnemanager

Erwin Ottema

Ik ben Erwin Ottema. Ik ben nu zo'n 5 jaar actief in de cryptowereld, en heb in de afgelopen 5 jaar dan ook behoorlijk wat ervaring en kennis opgebouwd. Ik ben hier om jullie meer te leren over Cryptocurrencies. Mocht je vragen hebben stuur me gerust een berichtje.

5 trainingen

Niet aangemeld

training Inhoud

  • 1 toets
  • training Certificaat